Monday, January 31, 2011

Aku yang curang

Aku curang. Belakang girlfriend aku, aku, aku g men msg ngn pompuan lain. Pastu, kantoi. Hah, amek ko! Pdn muke aku...Skrg bru nk menyesal, bru nk nangis, time ko wat jahat tu ko xnk plak pikir...Ko xpkir psl girlfriend ko pny perasaan, ko nk ikut sedap ko je... Tgk skrg, pe dh jadi? Luah perasaan kt blog je. Dh xde dh pompuan nk support ko dri blkg mcm dlu, kate2 supportive dy kt ko dh xmgkin untuk ko dengari lg... Senang kata, ko mmg bodohla, Syai! Mcm haram perangai ko. Pe la salah girlfriend ko, smpy hati ko wat dy mcm tu...

Ntahla...Bile dh mcm ni, aku helpless...Baru nak nmpak ape yang aku ade selama ni, n bru nmpak ape y aku dh ilang...Aku menyesal sgt2. 

Aku minta maaf, Siti Farah Jamel..
I'd do anything to win ur love back
I know, i was a jerk, jackass...
I know i made such a big mistake..
And i know, how many people will read this post and condemn me...
but it doesn't matter now..
it's all my fault, and i'm really sorry....

Dh jadi mcm ni bru nk mntak pertolongan tuhan...nmpk sgt aku ni org yang mcm mane....:(

6 comments:

Farah Ida Adha Bte abd Malek said...
This comment has been removed by the author.
| Lucy Heartfilia | said...

sabo ajelah syai.. aku sbg pompuan aku phm cane rase pmpn.. & bile bace post ko pun bole la paham sikit2 cane ko rase...
ko just igt ni je la.. selagi ade cinta, syg selagi tu ada peluang..
akuni banyak kali kapel putus ngan bf aku.. melalak kat fb mcm org gler sebab tense.. tp insyallah Tuhan tolong ko..
xpe, nasi dah jadi bubur..jangan bubur dah jadi kerak nasi blek..
dan the best thing is, bila da ok smula, jgnla ulangi kesilapan semula.. buang la sikap ko mlyn girl len ke pe ke.. asalkan ko setia pd yg satu..
tgk aku, gado2 pastu bebaik2 ngan nazmi semula smpai org kata aku queen control.. tu ler naseb pompuan kalo bf berubah jadi setia ke pe kan.. wish u luck syai! chayok2 berusaha la okeh.

siti farah said...

baru nk mangaku ko curang? bgus r.

Farah Ida Adha Bte abd Malek said...
This comment has been removed by the author.
Fær.han/Unown F/Gyan said...

Pasni kalo ko buat lagu jiwang, aku tau ar mana ko dapat ilham.

Anonymous said...

ko mmmg fag!